• Monday

  09:00 - 22:00

 • Tuesday

  09:00 - 17:00

 • Wednesday

  09:00 - 22:00

 • Thursday

  09:00 - 22:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  Gesloten

 • Sunday

  Gesloten

LASH ME UP

Lash Worldcup 2018

WINNER of the Lash World Cup ’18, 2nd place Classic Master

In het weekend van 10 en 11 februari 2018 was het zover… de allereerste Lash World Cup 2018 in Amsterdam!
Een competitie voor wimperstylisten in verschillende categorieën, die strijden om een winnaarsplekje en te laten zien wat ze kunnen.
Dit was mijn eerste competitie als wimperstyliste. Ik heb mij ingeschreven voor de categorie Classic Master (meer dan 2 jaar ervaring).
Dit is het plaatsen van wimperextensions volgens de single one by one- methode.
Maanden voor de start heb ik mijn model geselecteerd en bleef ik oefenen na aanleiding van de checklist van de jury die van te voren bekend was.

En toen was het zover… nacht niet geslapen van de spanning. In de vroege ochtend mijn model opgehaald en samen richting Van der Valk Hotel te Amsterdam. Op locatie was alles tip top geregeld en de zaal was bomvol met wimperstylisten en modellen.
Daar was het moment: “What was I thinking?!”
Na ruim 2,5 uur om een nieuwe set te plaatsen, was het voorbij. Tot op de allerlaatste seconden de haartjes recht gezet. “3, 2, 1, Pincetten neer!”
De modellen mochten met zijn allen naar de jury in een aparte kamer en de wimpertjes werden stuk voor stuk beoordeeld door de jury en dit zijn grote namen in de ‘wimperwereld’. De hapjes en drankjes stonden klaar en had ik tijd om te gaan netwerken. Met gezonde spanning reden we weer naar huis. Afwachten maar…

De volgende dag waren er nog andere competities in andere categorieën, daarna was in de avond de gala met diner en de prijsuitreiking.
Na lang twijfelen om de volgende dag weer naar Amsterdam te gaan, ben ik dankzij mijn man toch naar de gala/uitreiking gegaan. Daar zat ik dan aan een grote ronde tafel met internationale wimperstylisten. Er werd een hele mooie show neergezet, veel praatjes en bedankjes, lekkere hapjes tussendoor en aansluitend een heerlijk lopend buffet.
Daarna begon de prijsuitreiking. S P A N N E N D! AL snel kwam de categorie Classic Lashes Master, mijn categorie…
De 3e plaats werd genoemd en dacht op dat moment dat het voor mij geen podiumplek was, dus ik nam maar nog een wijntje en een garnalencocktailtje van de ober die net langs kwam.
Totdat MIJN NAAM als 2E PLAATS werd genoemd! Het duurde even voordat ik op het podium was gearriveerd. Een giga world cup werd in mijn handen gedrukt en tassen vol goodies!
I. just. did. it. !

Dit was mijn doorslag om van mijn hobby een fulltime baan van te maken!

And here we are… Een eigen salon!