• Monday

  09:00 - 22:00

 • Tuesday

  09:00 - 17:00

 • Wednesday

  09:00 - 22:00

 • Thursday

  09:00 - 22:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  Gesloten

 • Sunday

  Gesloten

LASH ME UP

Lash Worldcup 2018

2e plaats > Lash World Cup ’18

In het weekend van 10 en 11 februari 2018 was het zover.. de allereerste Lash World Cup 2018 in Amsterdam!
Een competitie voor wimperstylisten in verschillende categorieën, die strijden om te laten zien wat ze kunnen.
Dit was mijn eerste competitie als wimperstyliste. Ik heb mij ingeschreven voor de categorie Classic Master (meer dan 2 jaar ervaring).
Dit is het plaatsen van wimperextensions volgens de single one by one- methode.
Maanden voor de start heb ik mijn model geselecteerd en bleef ik oefenen na aanleiding van de checklist van de jury.

En toen was het zover… nacht niet geslapen van de spanning. In de vroege ochtend mijn model opgehaald en samen richting Van der Valk Hotel te Amsterdam. Alles was tip top geregeld en de zaal was bomvol met wimperstylisten en modellen. Daar was het moment: “What was I thinking?”
Na ruim 2,5 uur was het voorbij. Tot op de allerlaatste seconden de haartjes recht gezet. De modellen mochten naar de jury in een aparte kamer en werden stuk voor stuk beoordeeld door de grote namen in de ‘wimperwereld’. De hapjes en drankjes stonden klaar en had ik tijd om te gaan netwerken.

De volgende dag waren er nog andere competities in andere categorieën, daarna was in de avond de gala met diner en de prijsuitreiking.
Na lang twijfelen om de volgende dag weer naar Amsterdam te gaan, ben ik toch naar de Gala gegaan. Daar zat ik dan aan een grote ronde tafel met internationale wimperstylisten. Er werd een hele mooie show neergezet, veel praatjes en bedankjes, lekkere hapjes tussendoor en aansluitend een heerlijk lopend buffet.
Daarna begon de prijsuitreiking. S P A N N E N D! AL snel kwam de categorie Classic Lashes Master, mijn categorie…
De 3e plaats werd genoemd en wist op dat moment dat het voor mij geen podiumplek was.
Totdat MIJN NAAM als 2E PLAATS werd genoemd! Een giga world cup in mijn handen gedrukt en tassen vol goodies!
I. just. did. it. !

Post a Comment